Teatre de Xoc neix a Menorca l’any 2013 amb l’objectiu de formar una companyia professional a l’illa. Amb el desig d’apropar un teatre de qualitat al públic menorquí i balear, aquesta companyia crea espectacles de tot tipus: improvisació per a fillets i per adults, microteatre, teatre fòrum, comedia de’ll arte, espectacles a mida…etc.

S’estrenen amb el teatre d’improvisació a les Festes de Sant Joan del 2013 al local de l’associació de veïns d’Es Castell. A partir d’aleshores es comencen a donar a conèixer i són sol.licitats arreu de l’illa creant, a més, improvisacions temàtiques per encàrrec.

La novetat de ser l’única companyia que fa teatre d’improvisació a l’illa dóna un segell personal al grup i l’impulsa a crear altres formats: La fugida del Zanni (comedia de’ll arte), Mossets de teatre (microteatre), Violència Masclista (teatre fòrum) i Amor a primera vista (animació de carrer). Els seus espectacles han rodat i ho segueixen fent per totes les Illes Balears amb molt bona acollida i un èxit aclaparador.

Després de treballar durant setze anys en el món de l’Animació Turística, la seva vocació teatral la va portar a estudiar dos anys a l’ESCOLA D’ART DRAMÀTIC DE MENORCA, on sota la direcció de Pitus Fernández va participar a l’espectacle “Teatre de prop”.

També va realitzar dos cursos a l’ESCOLA INTERNACIONAL DE CLOWN amb Eric de Bont.

Crea i interpreta el divertit Cabaret “PASEN Y VEAN”, a “MISS LOVE”, personatge guanyador d’un concurs de monòlegs i a “TIRITA”, la seva pallassa.

Estudia a l’escola de teatre El timbal de Barcelona, fent un postgrau d’interpretació amb Ricard Boluda i Fausto Carrillo. Posteriorment es forma en comèdia de l’art, lluita escènica, pantomima, clown, improvisació teatral, veu i cant.

A Menorca treballa com a actor amb la companyia “La clota” i crea espectacles d’improvisació i comèdia de l’art amb la companyia “El vent boig”.

Actualment participa en l’espectacle familiar de clown “Quina pescada!” de la companyia menorquina “Dosnoudosmil” i forma part activa de la companyia “Teatre de Xoc”.

N’Adriana Aguilar estudia teatre musical a les escoles MEMORY i COCO COMIN a Barcelona i ho compagina amb diversos cursos de clown. A Menorca funda l’espectacle d’animació infantil XINXETA I TICO, el grup de música ètnica GAIAMÁ, el duet Tocats de l’ala, la companyia CHACHAS SENSE FRONTERES i és actriu de la companyia TEATRE DE XOC.

En Xevi Cor es forma com a actor a les escoles de teatre “Estudis de Teatre” (2 anys) i “Nancy Tuñon” (4 anys) a Barcelona. S’inicia en el Clown amb Alex Navarro i Caroline Dream. Creen un grup de Treball d’Energia i improvisació amb Peter Gadish. Estudia a Barcelona un ” Postgrau en Art i Moviment”. Actualment dins de la companyia TeatredeXoc investiga i practica l’art de la improvisació.