L’EQUIP DE TEATRE DE XOC

Del desig de fer teatre a Menorca neix Teatre de Xoc, una companyia versàtil, jove i impactant que cerca apropar el teatre a tots els públics per sacsejar consciencies des de la cultura i la professionalitat.

adriana

Adriana Aguilar

 

N’Adriana Aguilar estudia teatre musical a les escoles MEMORY i COCO COMIN a Barcelona i ho compagina amb diversos cursos de clown. A Menorca funda l’espectacle d’animació infantil XINXETA I TICO, el grup de música ètnica GAIAMÁ, el duet Tocats de l’ala, la companyia CHACHAS SENSE FRONTERES i és actriu de la companyia TEATRE DE XOC.

malu

Malu Morro

 

Després de treballar durant setze anys en el món de l’Animació Turística es va endinsar dins el mon teatral. Dos cursos a l’Escola Internacional de Clown amb l’Eric de Bont, dos anys de teatre a l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca. Crea i interpreta un divertit Cabaret “Pasen y vean”, a la “Miss Love”, personatge guanyador d’un concurs de monòlegs i la seva pallassa “Tirita” amb contes i animacions.

Integrant i fundadora de la Cia. Chachas sense fronteres des de l’any 2010.
El 2013 va entrar a formar part de la Cia. Teatre de Xoc, a on apart d’actuar a l’Improxoc és també integrant del projecte Teatre d’Aprop.
Sempre en constant aprenentatge…

jordi

Jordi Pérez

 

Estudia a l’escola de teatre El timbal de Barcelona, fent un postgrau d’interpretació amb Ricard Boluda i Fausto Carrillo. Posteriorment es forma en comèdia de l’art, lluita escènica, pantomima, clown, improvisació teatral, veu i cant.

A Menorca treballa com a actor amb la companyia “La clota”  i crea espectacles d’improvisació i comèdia de l’art amb la companyia “El vent boig”

Actualment participa en l’espectacle familiar de clown “Quina pescada!” de la companyia menorquina “Dosnoudosmil” i forma part activa de la companyia “Teatre de Xoc”

noelia

Noelia Mas

 

Noelia Mas té 14 anys d’experiència dins l’àmbit teatral, primer com a actriu i després com a formadora i contacontes. Compromesa i entusiasta, sempre prioritza l’aprenentatge artístic i pedagògic com una forma de vida en constant evolució.
xevi

Xevi Cor

 

En Xevi Cor es forma com a actor a les escoles de teatre “Estudis de Teatre” (2 anys) i “Nancy Tuñon” (4 anys) a Barcelona. S’inicia en el Clown amb Alex Navarro i Caroline Dream. Creen un grup de Treball d’Energia i improvisació amb Peter Gadish. Estudia a Barcelona un ” Postgrau en Art i Moviment”. Actualment dins de la companyia TeatredeXoc investiga i practica l’art de la improvisació.
laia

Laia Galceran

 

Laia Galceran estudia al Centre de Formació Escènica El Timbal, Barcelona i a l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca. Realitza espectacles com La Cadira i Assajant Albertí amb les companyies Dosnoudosmil i La Clota Teatre. Es segueix formant dins la disciplina teatral i el cant amb cursos i monogràfics impartits per professionals com Paca Rodrigo, Jordi Homs, Jordi Forcades, Ricard Boluda, Dani Alonso i Gracia Querejeta. Formà part dels inicis de Teatre de Xoc i posteriorment s’hi reincorpora per seguir creant i improvitzant.